Studenten närmar sig med stormsteg

Gymnasietiden närmar sig sitt slut för våra treor. Efter intensiva år är det dags för dem att vandra vidare ut i livet. Vi hoppas att dem ser tillbaka på sin tid hos oss med glädje.

Efter studenten är dem yrkesförare, anläggningsmaskinförare, personbilsmekaniker, djurskötare eller lantbrukare. De går ut från trappan under musik och hurrande och går en ljus framtid till mötes. Alla med examen kommer gå vidare till en anställning eller utbildning. Eleverna är efterfrågade på arbetsmarknaden och många av våra elever har haft ett arbete långt innan de nu tar studenten.

Först ut på trappan är våra underbara gymnasiesärskoleelever som har läst inom handel, skog o mark eller fordon.
Vi är stolta och önskar dem lycka till i framtiden!

Studentutgång

Avslutningsdagen den 5 juni firar personal och elever tillsammans. Vi samlas 10.00 för mentorsträff och fotografering.

Studenterna släpps ut på trappan vid huvudingången på Nils Holgerssongymnasiet
klockan 13.00. De kommer ut med cirka 5 minuters mellanrum. De sista eleverna släpps 13.20.

Välkomna att fira med oss!