Skolstart

Vi på Nils Holgerssongymnasiet hälsar dig som
ny elev varmt välkommen till oss!

Du valde rätt! Onsdagen den 21 augusti är det upprop för årskurs 1 klockan 10.00. Uppropet sker i aulan på skolan. Efter uppropet kommer du att möta lärare och dina blivande klasskamrater och därmed har gymnasieutbildningen startat. Dagen väntas sluta vid 16.00.

Lunch serveras 11.15-12.30.

När du börjar skolan kommer du att få en mentor. Mentorn ansvarar för att du finner dig tillrätta på skolan, att dina studier fungerar och har samtidigt som uppgift att vara en länk mellan skola och hem.

Under onsdagen och torsdagen kommer ni att gå enligt schema som ni får tilldelat under tisdagen. Skoldagarna är mellan klockan 8,30 till 15,30.

Åter igen välkommen till oss!

Till dig som ska bo på internat

I vecka 32 kontaktar vi alla som sökt boende och ger besked samt bokar tid för en träff innan man flyttar in. Innan dess är vår Internatföreståndare Pether Book på semester.

Välkommen åter tvåor och treor!

Måndagen den 19 augusti hälsar vi er välkomna till en ny och tuff start på Nils Holgerssongymnasiet ni börjar klockan 10,00 och vi möts utanför aulan om ni inte redan vet vilken sal ni ska till.

Vi längtar efter ännu ett trevligt läsår med er alla!