Välkommen på öppet hus med invigning!

Den 1 oktober 16.00-20.00 håller vi skolan öppen för alla som är intresserade eller nyfikna på vår skola. Vi kommer även att ha invigning av vår minidjurpark. Matsalen erbjuder gulaschsoppa och det kommer att finnas korvgrillning på området.

Lärare från alla program finns på plats för att svara på frågor. Det kommer även att finnas möjlighet att prova på hur det är att gå i skolan på Nils Holgerssongymnasiet. Vi utbildar yrkesförare, djurskötare, bilmekaniker, anläggningsförare, husbyggare, lantbrukare och markanläggare, vilket gör att vi har en stor maskinpark, mycket djur, lantbruk och körgårdar.

Till denna dag ska alla smådjuren vara på plats i vår efterlängtade lilla djurpark. Där kommer finnas gäss, ankor, getter och en åsna. Djurhagarna är byggda i sammarbete mellan eleverna på byggprogrammet och på naturbruksprogrammet och är en del i att få stadsbor ut på landet.

Om du vill börja din gymnasietid hos oss erbjuder vi dig stora möjligheter att träna dina färdigheter. På skolan finns ett flertal körgårdar där du kan köra traktor, lastbil, bil och anläggningsmaskiner.

Vi har ett nystartat fritidsprogram, med ett eget yogarum. Läraren för programmet visar gärna intresserade runt och berättar mer om utbildningen.

På skolan finns ett internat som håller öppet denna dag om man vill se hur eleverna bor.

Välkomna!