Våra program är populära

Det är med glädje vi kan se att det är många elever som vill gå på vår skola i år.

Vårt fordonsprogram med inriktning personbilsmekaniker och transport är fulla och vi har kö in.

I år har vi även tre gånger så många sökande till Naturbruk med inriktning mot lantbruk än förra året vilket är glädjande. Naturbruk med inriktning mot djur har vi ett fåtal platser kvar och på vårt Byggprogram är det också enstaka platser kvar.

Det finns fortfarande platser kvar på Barn- och fritidsprogrammet med inriktning fritid och hälsa - där vi har 8 platser. Att vi har platser kvar där beror troligtvis att vi tog beslut att starta detta program sent i våras och det har inte funnits med i utbudet att välja på när det var valperiod i januari-februari.

Glöm inte att gå in och bekräfta på Skånegy.se att du vill ha din plats så fort du fått ditt antagningsbesked. Antagningen för våra introduktionsprogram är inte klar än.

Under sommaren när det inte finns några elever på skolan så är det ändå aktiviteter här varje dag. Vi har våra kor som ska mjölkas och alla andra djur ska skötas om. Våra duktiga sommarjobbare ser till så att allt fungerar som det ska. Lantbruket är i full gång och vi påbörjar renoveringen av en del av vårt internat.

Vi ser fram emot ett nytt spännande läsår med alla nya och gamla elever.

Varmt välkomna!