Kära elever, kära studenter – idag är det er dag

Tre år på NHG är slut. En ny tid börjar för er alla.

Våren har varit väldigt annorlunda utifrån pandemin som drabbat oss. Vi har trots detta på alla sätt gemensamt på skolan försökt att göra era sista månader på skolan så bra som möjligt. Vårt fokus har varit att ni skulle bli färdiga med examen och behörigheter för att vara så väl rustade som möjligt inför framtiden. Vi vet att ni har jobbat hårt och gjort allt ni kan och tillsammans har vi klarat av det.

Att lämna sin skola och att skiljas åt från sin klass och sina lärare samt övrig personal på skolan för att gå mot framtiden, känns i hjärtat med en blandning av både glädje och sorg. Tre år som präglats av livets berg och dalbana, där både positiva och negativa upplevelser finns med, är slut för er på NHG. Under tre år har ni byggt upp er med kunskaper och kompetenser tillsammans med varandra och era lärare. Nu går ni vidare till nya äventyr.

Ni som tar studenten år 2020 får en avskalad student om man jämför med tidigare år, men vi alla på skolan hoppas att ni ska få en fantastisk dag med era klasskamrater, mentorer och familj.

Stort grattis till studenten och lycka till!

Glöm inte att hälsa på oss.

Eva och Malin, rektor och biträdande rektor