Besök: Se karta
Tel: 0411-53 61 30,

Internatboende

För att du ska trivas är det viktigt hur du bor. Vi satsar på att ha bostäder med god och trivsam standard. Du kan bo i  enkelrum eller så delar du boende i ett dubbelrum eller lägenhet.

På vårt internat  bor det 60 elever.

För dig som bor på skolan organiserar skolans internatpersonal och fritidsledare olika aktiviteter tillsammans med dig.

Ansökningsblankett om bidrag för resor/inackordering hittar du under Blanketter i högerspalten.

Rummen är inredda med nya och moderna möbler med hög kvalitét.
Det finns bredband för både internet och kabel TV.

I Cylindern har vi skolans bibliotek och där kan eleverna träffas för att spela spel, se film och läsa. Det finns prenumerationer på tidningar inom bland annat motorsport och Vetenskapens värld  och mycket mer.

Du som elev har möjligt att träna i vårt gym som ligger i ett av boendena, Bikupan.

Klicka på bilden!

Film Pether

Om du önskar bo på skolan ska du skicka in ansökningsblankett till skolan helst före den 20 juli.

Det finns även möjlighet att anmäla önskemål om att ta med husdjur till skolan, detta prövas individuellt. Du tar kontakt med Pether Book, pether.book@skurup.se för att göra en intresseanmälan.

Mer information om kostnader, regler med mera får du när du anmält intresse.

Blanketten finns som en fil i vänstermenyn.