Kosläpp den 27 april

Gården är öppen mellan klockan 9.30-16.00.
Nytt för i år är att vi kommer ha en egen mässa där vi visar upp våra utbildningar och ger tips och råd till dig som vill börja läsa på gymnasiet eller vuxenutbildningen.

Korna släpps i två omgångar: KL. 11.00 samt KL. 14.00.

Precis som vi längtar korna efter solen, dofterna och det spirande gröna gräset. När ladugårdsdörren öppnas då bär det av. Korna hoppar, gör krumsprång och spritter av lycka. Det är ett fantastiskt skådespel.

Skånemejerier är på plats och ni kan träffa Kalvin som bjuder barnen på chokladmjölk så långt lagret räcker.

Det kommer finnas försäljning av grillad korv, ponnyridning, traktoråkning, prova-på-maskiner samt olika slags djur att titta på och klappa om man vill. Lärare och elever finns på plats och hjälper besökarna prova på livet på Nils Holgerssongymnasiet.

Vi kan garantera att vårkänslorna smittar av sig. Välkomna!